Kikapcsolódó ajánlatunk 3 nap 2 éj

1 nap:

Kikapcsolódni jöttetek, elbújni a munka elől pár napra?

Akkor ti nem a túrázókhoz tartoztok, ezért inkább pihenős élmény programokat javasolunk erre a három napra.

Vendégházunkat 2 órától elfoglalhatjátok. Egy kis délutáni szieszta után érdemes meglátogatni az egerszalóki gyógyfürdőket. Mi a Nosztalgia strandfürdőt javasoljuk. Itt pár órás jegyet is tudtok vásárolni, illetve ha van hozzá kedvetek az éjszakai fürdőzést is ki lehet próbálni. Aztán egy jó kis egri bor a fürdők körüli borászatok valamelyikéből. Akár a helyszínen elfogyasztva, akár elhozva.

Este jól fog esni a vendégház teraszán elfogyasztva.....

2 nap:

Ha fáradtan érkeztetek, akkor a friss hegyi levegő valószínű el fog benneteket nyomni, és nem lesz korán ébredés.

Ha kértetek reggelit, akkor a piknik kosár ott vár az asztalon tele finomságokkal ( helyi termelők portékaival).

A mai napra egy könnyed egri sétát javasolunk nektek. Érdemes már ebédre beérni a városba, mely kb 25-30 perces autóútra található tőlünk.

Parkoljatok a belvárosban, aztán válasszatok egy szuper belvárosi éttermet : ITT találsz ötleteket.

Délután mindenképp nézzétek meg Eger legfelkapottabb látványosságait: Egri vár ( kirándulás a kazamatákban), Város a város alatt, Csillagvizsgáló, Érseki palota.

Ha tegnap este kimaradt a borozás, akkor ma mindenképp pótoljátok be a szépasszonyvölgybe, és ne felejtsetek haza is vinni pár üveggel!

3 nap:

Indulás előtt még van idő egy nyugodt kávéra a kertben/ teraszon. Találsz könyveket benn a polcon, a maradék 1-2 órában olvass bele valami olyasmibe, amiről már rég nem olvastál....